Vær dig selv på arbejdet

Mød os

Hos Rosenfelt & West Engineering kan vi godt lide tog. Det er godt fordi det er primært det vi arbejder med. Samtidig har vi til hverdag en hyggelig og afslappet atmosfære, lidt ligesom en ekstra familie. Vi er bevidste om de opgaver, der skal løses og finder tid til, sammen at tale om de udfordringer der er i de enkelte projekter.

Vi er en forholdsvis lille organisation og beslutningsvejen er kort.

Gennem de sidste 30 år har vi installeret over 300 overkørsler og har opbygget en solid erfaring. Ud over produktion og support af overkørsler har vi desuden support og udvikling af rangerbanegårde på 20 forskellige lokationer i Danmark, Sverige og Finland.
20190510-145750-skaleret.jpg

Vores frynsegoder

Folk.png
Leder support 
Døren står altid åben og der kan stilles spørgsmål lige så ofte, du finder det nødvendigt.
Bjerg.png
Kort til top
Du skal ikke gå langt for at tale med din chef og et godt arbejde vil ikke gå ubemærket hen.
Vidensdeling.png
Vidensdeling 
Interne kurser, sidemandsoplæring og en rig vidensbase.
ideer.png
Kort fra idé til handling
Få dine gode idéer søsat og hjælp med at få dem sikkert i havn.
Klokke.png
Fleksible arbejdstider
Juster din plan for at arbejde effektivt.
Tog.png
Ude i felten
Mulighed for at arbejde ude i feltet, på de nordiske jernbaner.
verden.png
Fjernarbejde
Arbejd hjemmefra, når det passer dig og RWE.
syge.png
Privat sundhedsforsikring
Vi holder af dig og har derfor tegnet en privat sundhedsforsikring for alle vores medarbejdere.
tr--ning.png
Ikke flere undskyldninger
Kom i form i vores lokale fitnesscenter.
frugt.png
Frugt og nødder
Tag endelig for dig af frugt og nødder og andre lækre godbidder. De kan findes ved kaffemaskinen.
Kort.png
Medarbejderture og middage
Hyg dig med dine medarbejder på firmaets regning, til middag eller andre aktiviteter.

Ledige stillinger

Vores ansættelsesforløb

skriv.png
Ansøgning
Tag kontakt til os over telefon eller e-mail og send os dit CV.

talebobler.png
Snak med os
Lad os tage en snak omkring dine erfaringer og dine forventninger. Vi kan mødes  online eller på vores kontor.

kontrakt.png
Velkommen ombord
Det var det hele. Nu kan du slutte dig til vores hold.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvem kan deltage i vores rekruteringsproces?

  Der er nogle afgørende færdigheder vi vægter højt hos RWE. Før du beslutter dig for at ansøge, skal du sørge for at opfylde størstedelen af disse krav; Hvis du kan tale dansk eller engelsk |er i stand til at fokusere på kontinuerlig læring og selvudvikling | har evnen til at søge efter svar og udforske det emne, du arbejder på | værdsætter kvalitetsarbejde og ikke hopper over hvor gærdet er lavest | og har en struktureret arbejdsgang. Kan du sige ja til ovenstående, betyder det, at du er klar til at kontakte os.
 • Hvad indebærer et studentermedhjælper job?

  Vores studentermedhjælperjob er stillinger, hvor vi har studerende fra de danske universiteter til at arbejde hos os 8-16 timer om ugen.  

  Du vil få tildelt en mentor: en person, der vil introducere dig til teamet, vise dig vores arbejdsgange og opsætte alle værktøjer. Du arbejder meget tæt sammen med din mentor i løbet af din første måned. Din mentor vil være den person, du kan spørge om hvad som helst ift. jobbet og dine egne ønsker til din udvikling. 

  Du vil få feedback på din præstation og fremgang og der vil blive sat mål for dine opgaver. Hvis alt går efter planen, håber vi på, at du vil finde det interessant at blive hos os i længere tid. 
 • Arbejdstider

  Vi arbejder normalt mellem kl. 08.00-16.00, mandag til fredag. Vores kontor er åbent i ovenfor nævnte tidsrum hvor de fleste af vores ansatte og arbejdspartnere er tilgængelige online. Ikke desto mindre tror vi, at du er den person, der ved, hvornår din produktivitet er på sit højeste - derfor har vi ikke nogen strenge arbejdstider. Arbejd, når det er bedst for dig!
 • Kontrakter

  Som udgangspunkt vil din kontrakt følge funktionærloven. Vi finder i fællesskab ud af, hvad du mener der er vigtigt for dig i et samarbejde.
 • Fjernarbejde

  Vi har kontor på Rådhusallé 7 i Ølstykke. Du har mulighed for at arbejde fra andre steder, bare du sørger for at du har adgang til en pålidelig og hurtig internetforbindelse, at du er klar til at arbejde, har aftalt det med din leder og har opgaver du kan løse.
 • Skal jeg kunne dansk?

  Vi arbejder dagligt med kunder fra hele verden. Vi har også ikke dansktalende studentermedhjælpere og praktikanter, men det meste af arbejdet foregår på dansk. Derfor ønsker vi, at vores kandidater skal være gode til enten dansk, svensk eller engelsk.

Kontor

Rådhus allé 7 | 3650 Ølstykke | Danmark | Tlf: +45 47 100 200 | e-mail: info@rwe.dk | CVR: 13966532 | Åbningstider omstilling: man-tor 8.00-16.00, fre 8.00-15.30

Værksted og lager

Stenhøjvej 1A | 3650 Ølstykke | Danmark | Tlf: +45 4716 1812