Arkiv

Rosenfelt & West Engineering på Rail Baltica Global Forum 2017

04-05-2017

Rosenfelt & West Engineering på Rail Baltica Global Forum 2017

Den 25. april var Rosenfelt & West Engineering (RWE) tilstede til Industry Suppliers' Day hos Rail Baltica Global Forum 2017 i Riga, hvor de viste nye produkter frem for 200 tilstedeværende virksomheder.
Der var stillet op til et spændende arrangement angående 800 km dobbeltsporet jernbane fra Warszawa over Litauen, Letland og Estland videre til Finland. Et projekt p.t. vurderet til at ville koste 5,8 milliarder €.
RWE var mødt op med sin egen stand med produkter til overkørsler, depoter samt med egne produkter, så som nye master og nye bomme, der blev meget velmodtaget. Særligt var der lagt fokus på RWE´s evne til at lave lokoføre betjente sikringsanlæg til depoter, rangerområder og godsområder. RWE præsenterede også deres nye sikkerhedsbom og mobile overkørselsanlæg. Begge dele vakte stor interesse.

Slide1Slide2

I modsætning til passagertransporten i Danmark, så er godstransport størstedelen af berettigelsen for de baltiske jernbaner. For RWE giver godstransport nye udfordringer og mange nye muligheder. En særlig udfordring er at den nye jernbane bliver lavet med 1535 mm sporvidde medens de gamle øst vest jernbaner har 1520 mm sporvidde.

Vi vil gerne takke de Danske ambassadører og ambassader i de tre baltiske lande, for deres hjælp med dette arrangement. Hjælp vi er meget taknemmelige for.

 

Hugin, Peter og Steen

Fra venstre: Hugin Brend Bech - Salg & Marketing, Peter Boje - Direktør, Steen Eriksen - Udviklings Chef.

Steen Eriksen og Hans Brask

Fra venstre: Steen Eriksen - Udviklings chef for RWE, Hans Brask - Dansk ambassadør i Letland.

Kontakt os for at høre mere…