Nyheder 2016

Immunisering leveret 2 uger før tid

20-04-2016

Immunisering leveret 2 uger før tid


Aarhus bliver hjemby for Danmarks første letbane i 2017, som vil forbinde Aarhus, Grenaa, Odder og det derimellem tættere sammen.
Rosenfelt & West Engineering A/S (RWE) har fungeret som leverandør af 24 overkørselsanlæg sammen med deres underleverandør AURA og afleveret sin del af Odderbanen 2 uger før tid.Rosenfelt & West Engineering A/S har stået for immuniseringen af 24 BUES 2000 overkørselsanlæg ved Letbanen i Aarhus. Immunisering bliver foretaget for at beskytte mennesker og udstyr imod elektrisk stød, når der sættes strøm til køreledninger. RWE har ombygget hytterne ved overkørslerne, således at de er immuniserede. Udover det, er hytterne blevet opdateret med nye tænde/slukke systemer og ny teknologi indenfor tog sporing, som gør, at via sløjfer på skinnerne, får overkørselsanlægget besked på, at der kommer tog.

RWE har arbejdet ihærdigt med at udvikle en løsning til hytterne og projektering og validering. Under forløbet har RWE fået ordre på flere nye overkørselsanlæg, hvoraf det ene var særdeles specielt i og med, at den dækker 8 spor i Aarhus centrum.

De sidste par uger knoklede RWE’s medarbejdere hårdt for at blive færdige med test af de 15 overkørselsanlæg til Odderbanen, hvor 5 anlæg om ugen blev testet. Det resulterede i, at RWE kunne aflevere deres del af Odderbanen 2 uger før tid. Det gode samarbejde mellem Aarhus Letbane, Aura og RWE har gjort det muligt, at få afleveret til tiden og er målet det samme for Grenaabanen.

Mogens Olsen, projektleder hos RWE, siger: ”Hos RWE gør vi alt for at levere rette kvalitet, rette mængde til rette tid – hvilket er lykkes i samarbejde med Aura og Aarhus Letbane” og fortæller videre, at med godt og konstruktivt arbejde har Rosenfelt & West Engineering A/S formået at nå sine mål til tiden, så Aarhusianere og andre snart kan nyde godt af Danmarks første letbane.

Kontakt os for at høre mere…