Nyheder 2017

Renovering af Relæer

05-12-2017

Renovering af Relæer

Renovering, reparation & genbrug af relæer

Siden 1950erne er der i Danmark blevet brugt et stort antal sorte sikringsrelæer fra Dansk Signal Industri i en bred vifte af sikringstekn­iske anlægstyper, i overkørsels-, overgangs- og sikringsanlæg mv. Mange af de anlæg der er lavet i den mellemliggende periode er stadig i drift og må påregnes at skulle fungere i mange år endnu og derfor er renoveringer og vedligeholdelse aktuelle.

RWE renoverer, reparerer og afprøver et udvalg af de omtalte sikrings­relæer med henblik på at kunne holde omtalte anlæg i drift. Derved sikres: Dels leverance af reservedele og dels at prisen på reservedele holdes nede.

RWE tilbyder salg af renoverede genbrugsrelæer og reparation af relæer. Efter behov kan der laves hurtig reparation af enkelte relæer eller mere økonomisk fordelagtige reparationer af større mængder relæer på en gang.

Der er økonomiske og logistiske fordele i renovering af relæer. Prisen på køb af nye relæer er tårnhøj og derfor kan en forlængelse af relæets levetid være fordelagtig for kunden.

Den tekniske udførsel

RWE udfører reparation af de mest gængse relæer fra 1950erne, dvs. typerne xC, xD og xE. RWE reparerer også typer andre relæer.

I renoveringsprocessen foretages rensning og om nødvendigt udskiftning af samtlige kontakter. Kontakternes tryk justeres også. Kontrol og rensning af eventuelle skader og elektriske egenskaber samt kontrol af funktion.

Ved ordrer på enkelte relæer er reparationen hurtigt udført. Er der tale om reparation af større serier kan leveringen vare i længere tid.

På RWE’s lager befinder der sig et højere antal renoverede genbrugsrelæer, som ved forespørgsel kan leveres. Der er 1 års garanti på renoverede relæer.

 

 

 

Kontakt os for at høre mere…