Ydelse

Holophane

 

       Holophane Produkter    
           
Prismashield Elite     Haloprism   HMAO
g prismashield elite 13       haloprims2    HMAOLEDII HLP HMAO LED II PREFERRED ANGLE jpg

Prismashield Elite er designet til hårde miljøer såsom togværksteder og udendørsområder. Designet er stilfuldt og armaturen robust og multifunktionel. Den kan modstå dårligt vejr og hårde miljøer.

 

 Prismashield Elite brochure findes her.

 

   

Haloprism™ tager høj belysning til nye niveauer af lumen output med overlegen lys kontrol. Haloprism ™ kombinerer det nyeste inden for meget effektive multi-junction LED'er med den fremragende dynamik i Holophane's holdbare prismatiske glasoptik. Kombineret at levere den højeste LED lumen pakke, længste levetid og laveste vedligeholdelse af høj armaturbelysnings løsninger.

 

Haloprism brochure findes her. 

HMAO er specielt designet til høj belysningsområder f.eks. til togdepoter og lufthavnsområder m.fl.
Den har en armatur levetid på over 100.000 timer og er derfor ideel til at installere og glemme med høje vedligeholdelsesbesparelser.
HMAO leverer imellem 31.000-61.000 lumens fra op til 125 lumens pr. watt.

 
HMAO brochure findes her.

           
 D-Serien      Widerlite™    Metrolux™
 D series      widerlite    metrolux
 

Den moderne styling af D-serien er enestående men samtidig diskret - laver en dristig og progressiv erklæring, da den passer problemfrit til alle miljøer. D-serien tager alle fordelene ved LED-teknologi og former den til en høj ydelse, høj effekt og lang belysnings levetid.
Med sit exceptionelle termiske styringssystem, er D-Serien i stand til at levere over 100.000 timer LED modul liv. D-Serien leverer en bred vifte af lumenpakker og optiske distributioner og leverer optimerede applikationer til belysning.

 

Klik her om du ønsker at se en brochure for D-serien.

   

Widerlite er velegnet til en bred vifte af industrielle og tunnelbaserede applikationer, der bruger en prismatisk glasrefraktor til styring af lyskilden og en støbt aluminiumsramme og krop for at sikre den holdbarhed der er nødvendig for disse applikationer.

En skjult hængsel og enkeltskrue sikrer nem adgang med minimal brug af værktøj til vedligeholdelse.

 

 

 

 

Her har du en Widerlite brochure

   

Metrolux er specielt designet til brug i underjordiske jernbanetunnelsystemer, der anvender en prismatisk glasrefraktor til styring af lyskilden og en støbt aluminiumsramme og krop til den holdbarhed, der kræves til tunneler og en lang række industrielle anvendelser.

Rustfrit stål dørlåse giver nem adgang til lampen og kontrol gearrummet til hurtig og enkel vedligeholdelse. En vigtig funktion til brug i tunneler er den særlige sikkerhedsmekanisme, der forhindrer døren i at svinge helt åben.

 

For mere information klik her.

           
CityMAX     Controlux Air   HOLOS3 Air
 CityMAX2      controluxairlogo 1    holos3 air 3
CityMax er et koncept, der leverer et alsidigt bylys system med et moderne, innovativt design til enhver byapplikation.

CityMax garanterer fantastiske belysnings niveuaer til alle ethvert byprojekt. CityMax har et fleksibelt design, som tilbyder en bred vifte af lumen pakker og monterings muligheder, således at den kan tilføje ekstra værdi til dit projekt.

CityMAX har et cirkulært design med LED moduler, som giver bybilledet en behagelig belysning og et diskret og elegant udseende i dagslys.

Brochure for CityMax findes her.

   

Udendørs belysning skal kunne så meget i dag, såsom at skabe sikkerhed, belyse området, men samtidig have lave omkostninger - alt det får du med Controlux Air.

Controlux Air er et software der kan skabe besparelser fra 40% og op til 80%. Ved brug af dynamisk lys, så instilles belysning alt efter behovene i området. F.eks. hvis området ikke bruges om natten, kan lyset slukkes, dæmpes og tændes eller skrues op når der er bevægelse i området. Besparelser findes også i vedligeholdelse. Controlux Air sender fejl notifikationer således at dyre inspektioner er unødvendige eller reducerede markant og udvider samtidig armaturens levetid. 

Controlux brochuren findes her.

 

 

HOLOS3 Air er et web-baseret, trådløst, overvågnings- og styre system til indendørsbelysning. Dvs. at du kan sidde på en browser og styre belysningen i lagre, værksteder, sportshaller o.l..

HOLOS3 Air kan styre 200 armaturer igennem kun en gateway og tilbyder en bred mængde kontrol strategier, såsom, nedsætning af lys i mindre befærdede områder, bevægelses belysning og mange flere muligheder.

Softwaren er opbygget således at det er nemt at anvende med tydelige symboler og billeder. 

Der kan forventes besparelser på op imod 40% ved brug af systemet, som er primært automatisk. 

Find flere oplysning her.

Kontakt os for at høre mere…