Renovering af sikkerhedsteknisk udstyr

På vores værksted renoverer vi sikkerhedsteknisk udstyr til brug i jernbaneoverkørsler. Det forlænger levetiden og minimerer risikoen for fejl.

Renovering af sikkerhedsrelæer

I Danmark er der stadig mange relæbaserede sikringstekniske anlægstyper i drift og derfor er efterspørgslen på relæer stadig høj. Af den grund både renoverer og sælger RWE flere typer relæer, som altid gennemgår en fuld funktionstest inden levering til kunden. I renoveringsprocessen foretages bl.a. rensning og kontakternes tryk konrolleres og justeres om nødvendigt, derudover udskiftes spole og kontaktelementer iht. fastlagte procedurer og tolerancer. De elektriske egenskaber og funktionalitet kontrolleres også.

Renovering af bomdrev

Vi renoverer bomdrev af typerne JEGD 20, 30, 50, 60. I renoveringsprocessen foretages en komplet adskillelse af bomdrevet. Alle lejer og foreninger mv. efterses og udskiftes om nødvendigt og alle bevægelige dele renses og males, ledningsnet og klemrække skiftes. Bomdrevsmotor adskilles – kul, lejer, kondensatorer mv. udskiftes, snekke efterses og udskiftes om nødvendigt. Kommutatorens beskaffenhed vurderes og afdrejes, hvor det er påklævet, og de elektriske forbindelser udskiftes.

bomdrev indvendigt, før og efter rensning
bomdrev udvendigt

Renovering af klokker (DSI)

Hos Rosenfelt & West Engineering A/S renoverer og afprøver vi DSI klokker og LK klokker. Vi foretager en komplet adskillelse af klokken, og delene vurderes med henblik på evt. ny overfladebehandling eller kassation. Klokkeskål vurderes med henblik på om overfladebehandling er påkrævet – glasblæses om nødvendigt. Ramme og bærejern vurderes med henblik på ny overfladebehandling er påkrævet – varmegalvaniseres. Øvrige genanvendelige emner fremsendes til gulkromatisering, og sliddele skiftes til nye. Spolens modstand måles, og klokken afprøves inden levering til kunde.

Renovering af lyssignaler

Vi tilbyder også renovering af komplette overkørsels- og uordenssignaler samt 5”-lanterner og 200mm-lanterner.